Van Viegen Financiële Dienstverlening B.V.

Managementondersteuning,
Van Viegen Financiële Dienstverlening B.V. helpt om uw bedrijf tot een succes te maken

Management is een traject van een langere periode waarin wij afspreken op welk gebied er ondersteuning nodig is.

Elk begeleidingstrajct is op maat gemaakt. De ene onderneme heeft behoefte aan een begeleiding om de focus te houden op het bedrijfsplan, een ander heeft ondersteuning nodig in de personeelsbezetting met de (vakantie)roosters, training en functioneringsgesprekken. Ook voor een bedrijfsplan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag om uw idee om te zetten naar succesvol bedrijf! 

Stap voor Stap

Stap voor Stap nemen wij met u door waar u wilt verbeteren. Wij helpen u graag daarmee en signaleren ook eventuele andere verbeterpunten in het traject. In overleg maken wij een stappenplan en gaan wij stap voor stap uw bedrijf op de kaart zetten. 

Wij helpen u uw doelstellingen halen

U wilt uiteraard zo snel mogelijk uw doelstelling halen, maar is dat ook realistisch? Wij helpen u om uw doelstellingen te halen in een realistische tijdspad.  En om te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer we bijvoorbeeld even een stap op de plaats moeten maken of juist moeten versnellen.

U begrijpt dat dit niet van de een op de andere dag is gerealiseerd en daarom zijn deze trajecten ook over een langere periode. Soms hebben wij iets meer contact en soms minder. Maar de managementondersteuning stopt pas op het moment wij alle punten van het stappenplan hebben afgevinkt.

Contact

Bobinestraat 7-14
3903 KE Veenendaal

Telefoon: 0318 50 90 53

E-mail: info@vanviegenfd.nl

Website: www.vanviegenfd.nl

KvK nr.: 30205733